Info fra O-gruppa

Postet av Tormod Skilag den 30. Apr 2018

Arkivbilde.

Vintersesongen er avslutta, Vinter-O-kassene blir tatt ned.Håper dei som besøkte postane hadde mange fine turer i djupsnøen.

Gate -O-løpa held fram.  1.mai blir det ikkje løp. Men 8. mai treffes vi på Dokkalykkja.Start kl 18.  Videre  blir det avslutniing den 15.mai med samling/start/mål på Høgmolykkja. Dette blir samtidig FINN FRAM dagen. Servering /grilling /premieutdeling. Kanskje vi har litt ekstra program på lur..

Karusellen ( Dølakarusellen) starter 9.mai med løp på Kjønås, Ringebu. Sjå terminlista "oppe til høgre " her på heimesida. 2.løpet blir arrangert samtidig med FinnFram dagen.  Det er totalt 18 løp i år. 9 av løpa blir arrangert på Tormod sine kart og 1 på Kvam. (Sorperoa,Vinstra, Lomsetra, Tunebuhaugen, Skårslåhaugen ) Det er alltid løyper som er tilpassa nybegynnere.  Dette er typisk familieaktivitet, håper du som var med på gate-o-løp vil møte opp også på desse arr.

Tur-orienteringen: Vi er i rute vedr. planlegging. Men det vil ta litt tid før vi får postane ut i terrenget. Det blir lagt ut beskjed på heimesida så fort det er klart 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.