VINTER-O-POSTER

Postet av Tormod Skilag den 9. Jan 2018


Vinter O-kassene er nå på plass. 10 stk  er plassert rundt omkring i nærmiljøet.  Dette er ikkje avansert orientering , men meint som  eit mål å gå innom på kveldsturen / trimturen din.  På bildet ser du posten ved  skiskytteranlegget i lysløypa.

Dei andre postane er i Kirstenbakken i lysløypa, Teigsætra, Taarudberga, Dokkalykkja, Gapahuken, i Rovrunda , Åkroken , nedre Søljurusta og Hånåhoppet.

Kart m/klyppekort og meir info kan du hente i postkassa ved skistadion (lysløypa) Opplegget er gratis. Postane står ute til påske.

Postane er plassert i sommerstier, men mange ivrige trimmere og brøytegjeng har gjort at stiene er farbare også vinterstid.

Klypper du alle postane og leverer inn kortet blir du med på trekning av " ein overraskelse". Frist for innlevering 10.april

GOD TRIMTUR
VINTER-O-POSTER

Postet av Tormod Skilag den 15. Jan 2017

Nå er postane på plass. Kart og info kan du finne i postkasse på skistadion.

Det er totalt 10 poster som er plassert etter stier og løyper i nærmiljøet. Det er ikkje avansert orientering, men eit mål å gå innom på trimturen. Det er stutte turer på maks 30 minutt, og litt lengere turer på 2-3 t. Valget er ditt.

På dei lengste turane, ta med mat og drikke/kaffe og pass på å nyte naturen. Husk å sjå deg rundt.

Postane vil stå ute til påske. Om du klypper alle postane og leverer inn kortet blir du med på trekniing av "ein overraskelse".

God trimtur