Jordalen
Hoppbakken vår, som vi har saman med andre idrettslag i Nord-Fron og Sør-Fron.
Lysløypa er 6.2 km. lang og går fra Barhaug skole i sør til den snur nede ved elva på jordet til Taarud i nord. Parkeringsplass og startplass er like nord for Prestegarden. Løypa har runder som er 1 km, 2 km, 3 km og 5 km. Runden om Barhaug og 1 og 2 km er lett mens 3 og 5 km har friske unnakjøringer og tyngre motbakker. Løypa prepareres i 3-4 meters bredde for både klassisk og skøyting.
Lysløypa ligger like nord for Prestegarden, hvor man finner parkeringsplass og startområdet for karusellrenn ved første nedkjørsel til venstre etter låven på Prestegarden.
Løypa er knappe 5 km lang og snur nede ved elva på jordet til Taarud. Her har vi også skiskytteranlegg. Løypa har runder som er 1 km, 2 km, 3 km og 5 km.
Skileikanlegget ligger i tilknytning til lysløypa i Prestgardshamnlykkja. Her er det kuleløype, smygeporter, slalomporter og et lite spretthopp.
Turløype
Turløypa var ca. 8 km. og gjekk innerst i Sorperoa. Ytterpunktene i løypa var Lojordet der den snudde ved hoppbakken og Åkerlykkja ovenfor Taarud.
Etter at vi fekk ny E-6 vart det ei utfordring å finne trygg og brukbar trase. Vi prøvde å finne ei løysing vinteren 2016/2017. Men det var vanskeleg.
Så fra vinteren 2017/2018 bestemte vi å kutte ut turløypa.
Skiskytteranlegg
Anlegg for skiskyting med lasergevær er utenfor startbua i Prestgardshamnlykkja. Det kan skytes med 4 gevær på selvanvisende skiver på 10 meter. ( pr 2018 er dette ikkje i bruk )
Skiskytteranlegg for skyting med kal. 22 på 50 meter ligger i tilknytning til lysløypa nedenfor Taarud. Det er 6 selvanvisende skiver for ligg/stå og tilhørende pappskiver for innskyting, oppvarmet bu og bålpanne. Om sommeren kan det parkeres ved ferista og gå merket sti ned gjennom skogen, om vinteren på ski fra Eide eller gå lysløypa.
Badstue
Badstua vår har måtte vike plass for ny E6. Tømmerkassa er demontert og lagra. Den blir flytta til området sør for nye Vestsida fotballbane.
Orienteringskart
Et av våre første og primitive O-kart, Brakjeberget fra 1977.
Gode og nøyaktige kart er grunnlaget for å drive orienteringsidrett, enten det er turorientering eller o-løp. Totalt har Tormod 63 km2 orienteringskart fordelt på 7 kart som brukes til turorientering og o-løp. Med unntak av o-kartet ØLDALEN er alle karta nyrevidert og digitalisert, det siste o-kartet Skåbu var ferdig 2009. I tillegg har Tormod et turkart med beskrivelse over rydda og merka gamle seterråk på vestsida av Sorperoa. Kartet var utgitt i 2007 og er i målestokk 1:25 000. ( Dette karter er revidert i 2018 )
Våre kart kan du få kjøpt ved å kontakte oppmann for Orientering.