Medlemskap i Tormod SkilagTormod Skilag er et aktivt idrettslag med ei stolt historie på drøyt 100 år. Vi har et vidt spekter av aktiviteter, som passer både familier, trimmere, Birkebeinere og aktive unge løpere. Vi har årlig mange aktiviteter som skaper aktivitet i vårt nærmiljø og som er med på å gi de unge et sunt og godt oppvekstsmiljø. Våre aktiviteter og arrangement er utelukkende gjort på dugnad av våre medlemmer - Noe som gjør at vi kan holde et høyt nivå med begrensede midler.

Medlemsfordeler·

  • Tilbud om trening og konkurranser i alle aldre og for alle nivå i langrenn, allidrett, trim, orientering, hopp og kombinert
  • Rabatterte priser på sportsutstyr hos vår samarbeidspartner Sport 1. https://sport1.no/butikker/spo...
  • Dekket startkontingent og støtte til trening, samling og konkurranse - Se våre retningslinjer for støtte.
  • Din støtte til å drive og drifte store idrettsanlegg
  • Bidrag til økt aktivitet og et aktivt og sunt fritidstilbud for alle aldersgrupper i vårt nærområde
  • Mulighet for deltakelse på fellesturer/arrangement som familieturer (Som til Kretaog til Geiranger) fjellturer (Som årlig Fjelltur i Rondane), store idrettsarrangement (Som Birkebeinerrennetog Vasaloppet) og treningssamlinger (Som Fellessamlinger for midtdalen)

Priser Medlemskap 2020

Barn kr. 100,-
Voksne kr. 150,-
Familie familiemedlemskap kr. 300,-


Hvordan Bli medlem

Tormod skilag etablerte nytt sentralt medlemsregister i 2014.Send mail til

kbovreness@gmail.com med navn, fødselsdato, epost og mobilnummer for å bli medlem. Vi trenger da å vite hvilket medlemsskap som ønskes i tillegg til navn og fødselsdato på alle familiemedlemmer.

Det vil da bli utsendt faktura på vårparten.