Marie tok sjansen og starta på WANG toppidrett.

Postet av Tormod Skilag - Ski den 29. Jan 2019

Marie har sendt oss et brev hvor hun forteller oss hvorfor hus søkte på Wang og hvordan hun har hatt det så langt. Les mer under bildet.
Etter ungdomsskolen valgte jeg å søke WANG toppidrett. Ikke bare fordi jeg kunne bli god her, men jeg hadde også en mulighet til å få være med andre med den samme interessen. Noe som gjør det mye, mye lettere. Her kunne jeg få trene og måle meg opp mot andre, og ta del i en litt større gruppe enn det jeg har vært vant med før. Det er alltid godt å komme til et miljø der alle vil det samme, og et miljø du kan trives og være den du vil i. 

Jeg har fått muligheten til å bli kjent med så mange nye mennesker og utvikla meg til en bedre langrennsløper. Her på WANG Hamar, har du muligheten til å trene hver dag på skolen. I tillegg kan du også trene på kvelden om du har lyst til det. Du din egen trener som gir deg tett oppfølging på veien. Det er veldig lærerikt og du lærer masse om deg selv ikke minst. 

Jeg anbefaler dette på det sterkeste!

Samtidig går du på en sånn skole, fordi du liker det du holder på med. Ikke sikkert du trener for å bli best, men fordi du nettopp liker det. Det er det som er så fint med WANG. Dette er en skole for alle, og du trenger ikke ha det største målet. Du kan være med for gøy. 

Å gå på Wang toppidrett er akkurat det samme som å gå på en vanlig videregående skole. Bare at du her kan kombinere trening og skole. Skolen legger godt til rette, slik at dette ikke er noe problem. Selve skolen starter 10:45 og varer til 14:50. Mens treningene varer fra 08:00 og utover. Lengden varierer. All lekse gjøres i skoletiden.

Målet mitt er vel generelt å utvikle meg til å bli veldig god langrennsløper. Men får å nå dit må du gjennom en utrolig lang reise. Du må takle både oppturer, og ikke minst alle nedturene. Du må ville satse og prøve. Jeg merker selv at jeg har lært veldig mye om meg selv her på WANG, og at jeg får en så god oppfølging uansett hva det gjelder. Om hva jeg burde trene. Jeg har også lært å sette opp treningsprogram, hvordan jeg skal trene inn mot en konkurranse, teknikk og osv.

Jeg anbefaler de som har lyst til å drive med noe de liker til å søke. Søk og prøv. Det er verdt en sjanse. Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg starta her på WANG.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.