Siste dag av årets KM

Postet av Tormod Skilag - Ski den 27. Jan 2019

I dag var det siste dag av årets kretsmesterskap. På programmet stod det klassisk fellesstart for 13 år og eldre. Marcus Berget Moen var første mann ut i G13. Han gikk inn til en 15. plass i sin klasse.

Markus Grøthe gikk et strålende løp i dag også. Han ble til slutt nr 8 i sin klasse.

Neste ut var Åsne Sletten i J14. Dette ble en meget jevn batalje. Lenge var det et jevnt felt, men mot slutten var det 4 jenter som skilte seg ut. Åsne leverte et strålende renn, men måtte til slutt ta til takke med den sure 4 plassen. Uansett en strålende innsats.

I G16 var det Eskil og Andreas sin tur. Eskil gikk nok et strålende løp i dag også og ble nr 9. Andreas måtte til slutt gi opp kampen om en pallplass. Han fikk dessverre problemer med en stav, og ble nok hemmet av dette. Det kommer nye sjanser.

Våre 2 siste løpere var Ida i J16 og Marie i K17. Begge 2 gikk god renn. Ida ble til slutt nr 5 og Marie nr 6.

Vi hadde også løpere i de yngre klassene i dag. Johann, Håvard, Sigurd og Simen gikk meget gode renn de også.

Neste renn på programmet er Astridbekken neste helg. Da er det renn nr 2 i GD cupen som gjelder.

Tormod takker alle løpere for en strålende innsats i helgen.