Klubbklær

Postet av Tormod Skilag den 29. Jul 2016

I morgen, 19/10-16, er bestillingsportalen åpen for bestilling av klubbklær igjen. Inne på portalen vil du se hvor lenge det er igjen av bestillingstiden til enhver tid og den stenger 1.november! Klærne leveres 4-6 uker etter portalen stenges.

Neste periode blir rett over jul. Vi kommer tilbake med info ang åpningstider der.

Se også info om tekniske endringer som er gjort på klærne på vedlagt bilde.

Linken er: http://www.original.no/teamshop/

Og innlogging er: tormodski

swixcreator_041115_084223.jpg


0 Kommentar

Hånåhoppløpet

Postet av Tormod Skilag den 22. Jul 2016

Hånåhoppløpet vil i år bli arrangert lørdagsmorgen under byfesten, 27/8-16. Dette er 8. gang vi arrangerer motbakkeløpet og en glimrende måte å starte helga på!

Påmelding fra kl 8:30 ved Frisk i Fron, fellesstart kl 9 . Premieutdeling vil bli umiddelbart etter at deltakerene har kommet seg ned igjen.


Det er vandrepokal for beste tid dame og herre.

Oppmøte ved Frisk i Fron, her er det også mulighet for parkering.

Startkontingent kr 50,-


Klasseinndeling

Mosjonsklase (uten tidtaking)

Barn G/J 6 - 11 år

Ungdom G/J 11-14 år

Junior G/J 15-19 år

Senior D/H 20 år og eldre


Velkommen!


Hånåhoppløpet-løpyeprofil.jpg


0 Kommentar

Takk!!

Postet av Tormod Skilag den 11. Jul 2016

Tusen takk for god dugnadshjelp under festivalen i helga!! Blide folk i grillen hele helga. Dette er gode penger i klubbkassa! dugnad2.jpg


0 Kommentar

VIKTIG INFO til de som har Country-vakter

Postet av Tormod Skilag den 7. Jul 2016

Ved tekniske problemer f.ex. med kasse, eller andre spørsmål, ta kontakt med Trond Skurdal tlf 40403535 evt ta kontakt med noen av arrangørene som er i nærheten av grillen.


God vakt!


!.png


0 Kommentar

Innsamlinger av gamle mobiltelefoner

Postet av Tormod Skilag den 29. Jun 2016

I mange hjem ligger det opp til flere gamle, brukte mobiltelefoner i skuffer og skap. Nå hjelper Tormod Skilag dere med å rydde! Dette er bra for miljøet og bra for klubbkassa!

Husk å ta ut eventuelle sim-kort og deaktiver iCloud og "finn min telefon" tjenesten fra telefonen før du leverer den. Telefonene blir innsamlet i spesielle vesker fra Telenor, det er ikke mulig å ta ut en telefon fra disse veskene når den først er lagt i.


Det vil henge en veske utenfor Synsam Vinstra på Peer Gynt Kjøpesenter, i butikkens åpningstider (10-18). Det er mulig å levere inn brukte mobiltelefoner ved alle Tormod Skilag sine arrangement.

Ut på høsten vil vi også gå rundt å samle inn telefoner. Så vi oppfordrer dere til å finne frem igjen alt dere har av gamle mobiler og levere de til oss!Innsamling brukt mobil Tormod Skilag 1.docx


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline