O-løp i Ringebu

Postet av Tormod Skilag den 11. Mai 2023

I går kveld var det O-løp på Ringebu (kart: Kjønås). Britt og Ragnhild fra Ringebu var arrangør. Fem løpere stilte opp og fekk ein god treningstur. Dei fekk óg ein test på retningssansen og ikkje minst å lære seg å ta gode vegvalg. Neste løp er på Vinstrakartet 24. mai. 

Årsmøte

Postet av Tormod Skilag den 5. Mar 2023


Innkalling til årsmøte i Tormod skilag

Styret innkaller herved til årsmøte i Tormod skilag.

Årsmøtet avholdes 26.03.22 kl. 19.00 på Barhaug skole, møterom.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 12.03.23 til post@tormodskilag.no .

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.tormodskilag.no 

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Tormod skilag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Tormod skilag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan leder Tone Kalstadstuen kontaktes på mail (post@tormodskilag.no) eller tlf 97082663.


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret  Dugnad Peer Gynt spelet

Postet av Tormod Skilag den 7. Jul 2022

Tormod skilag har tatt på seg dugnad under Peer Gynt spelet. Vi trenger folk til parkeringsavvikling fra torsdag 4. august til lørdag 13. august, med unntak av tirsdag den 9. august. Vaktene starter enten kl 16 eller 17.30. Det blir servert mat underveis. Send melding til Tone på 97082663 om dag og tidspunkt som passer for deg. Det er også mulig å få mer enn en dag! :)  På forhånd tusen takk! 


Denne posten sendes ut på mail til alle på medlemslista. Se bort i fra den om du allerede har tatt på deg vakt! :) Vår dag

Postet av Tormod Skilag den 6. Mai 2022


I forbindelse med frivillighetens år, arrangerte Tormod skilag, Vinstra IL og Barhaug sanitetsforening en ettermiddag med orientering og servering i Sorperoa. 

Orienteringsgruppa hadde laga ei løype i lysløypa og damer fra Barhaug sanitetsforening serverte pølse, kaker og kaffe i etterpå. I tillegg ble det delt ut premier for deltakelse. Om det er noen som har deltatt på allidrett som ikke har fått premie, kontakt Tone Kalstadstuen så ordnes det. 

Takk til alle deltakere og alle som hjalp til!Orientering og servering i Badstuggu

Postet av Tormod Skilag den 26. Apr 2022

VÅR DAG

I samarbeid med Barhaug sanitetsforening inviterer vi store og små til "Vår dag" i forbindelse med at det i år er Frivillighetens år. Vi møtes ved Badstugu tirsdag 3. mai kl. 17.30. Her blir det ei orienteringsløype, servering og første stolpe kan scannes rett i nærheten. Dette blir også avslutning for allidretten dette året. 


Vel møtt til alle, uavhengig av alder og om du har deltatt på allidrett tidligere!