Årsmelding for langrenn sesongen 2015/16

Postet av Tormod Skilag den 16. Mar 2016

Treninger:

Sommer- og høsttreningene er gjennomført på tradisjonelt hvis i Tormod. Som vanlig oppstart med barmarkstrening på Barhaug med stor deltagelse. Ekstra artig med inne trening for de minste.

Treningene på ski har vært gjennomført mest på Gålå, men også en del i lysløypa i Sorperoa. Snøen kom også i år litt seint og da måtte vi opp på fjellet. Mange har bidratt som trenere. Vi har hatt tre grupper.

Kim Erik Moen og Kenneth Anderstuen de minste,
Lars Wadahl, Kari Hage og Geir Aspeslåen mellom gruppa .
Jan Petter, Axel Kongsli og Anders Øium de eldste

Det har i tillegg vært mange flinke foreldre som har hjulpet til.

Stor takk til alle sammen.


Karusellrenn:

Vi har hatt 6 renn i lysløypa og 3 felles renn med de andre klubbene i Fron på Gålå. Deltagelsen nede i bygda har vært litt synkende, men veldig bra på fellesrennene på Gålå. Vi ble i år som i fjor beste Frons klubb på fellesrennene.


Tormod rennet:

Skal gjennomføres på Gålå den 3. april 2016


GD-Cup:

Meget bra deltagelse på disse rennen i fra klubben . Mellom 20 og 30 deltakere på alle rennene som er avviklet hittil . Det gjenstår et på Trabelia og avslutningen på Gålå. Det er flere Tormodløpere som ligger godt an i cupen. Vi har også mange flinke løpere i 8-9 og 10 års klassen, så dette lover godt for fortsettelsen.

Avslutningen på GD-Cup og Gålå-Cup skal være på Gålå 8. april der det også skal være KM stafett 9. april. Begge disse dagene er Tormod skilag med som arrangør.


Vi har hatt deltagere i Gålå-Cup, Hovedlansrennet, Ungdommens Holmenkollrenn, Ungdomsbirken og på Ungdoms stafetten i Holmenkollen. I Kollen stilte vi med 9 løpere og på Ungdomsbirken 8 løpere. Meget bra.

En stor takk til alle som stiller opp for våre unger , og en spesiell takk til løypekjører Vidar Lillebråten og skismører Åge Rusten.


Oppmann Ski,

Øystein Slåen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.