Statement Frya leir natt til 17.mai

Postet av Tormod Skilag den 6. Mar 2017

Tormod Skilag skal bidra med vakthold under Statement på Frya leir natt til 17. mai (16. mai kl. 20:00- 01:00) Vi trenger 6 personer som kan stille opp på dette. Er det noen som vil bidra så meld fra til Frank Egil Stø, tlf 95254952.

Info fra Statement-komiteen:

I fjor arrangerte det regionale ungdomsrådet i Midtdalen «Statement» for første gang.

Statement er en gratis og rusfri alternativ feiring av natt til 17. mai for ungdom i alderen 14-19år. Målet med Statement er å skape en spennende og morsom kveld for ungdommen. Vi håper at vi ved å ha aktiviteter som ungdommen vanligvis ikke har tilgang til å prøve, klarer og skape noe som fenger mer enn og bebudere med alkohol eller vandre rundt i tettstedene våre denne natten.

Som sagt ble Statement arrangert for første gang i 2016, og det gikk over all forventning. Vi leide Frya leir, siden dette var et sted vi hadde rikelig med plass og det var lett og tilrettelegge for aktiviteter. Det ble over 100 deltakere, som var over det dobbelte av det vi hadde håpet på. Det var et aktivitetstilbud som inneholdt blant annet: segway, rodeo, zorb-ball, paintball og skyte-simulator.

Siden Statement ble en så stor suksess i fjor, ønsker vi å forsøke igjen i år. Vi kommer til å forandre på blant annet noen av aktivitetene, for å holde tilbudet spennende for deltagerne. Plasseringen vil fortsatt være Frya Leir.

For at det skal være mulig og arranger noe slikt, er vi helt avhengig av vakter. Vi ønsker derfor å spørre om dere vil ta på dere vakthold under arrangementet (16. mai kl. 20:00- 01:00)

Vi håper at dere ikke bare ser på dette som en mulighet til å få penger i kassa, men også som en mulighet til og bidra til et godt ungdomsmiljø i Midtdalen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.