Ikke av de største klubbene innen skiskyting, men Tormod er godt representert med leder- og skyte trøye!

Postet av Tormod Skilag - Skiskyting den 16. Feb 2015


På helgens skiskytter renn, KM lørdag og Exelcup søndag, gjorde Tormod løperne det meget bra. Etter lørdagens KM normalprogram (tillegg) var det søndag klart for 2. rennet i årets Exelcup som var sprint (strafferunder). Etter første renn, som var på Beitostølen, ledet Mathea J12 og får dermed starte med gul ledertrøye. Laurits går med rødprikket trøye som viser at han til nå er beste skytter i sin klasse.
Mathea, med fult hus på først og kun ei runde på andre skyting, gikk inn til 2. plass i sin klasse. Ho beholder da sin ledelse i cupen med delt førsteplass sammenlagt.

I jenter 13 startet Maria Røssummoen og Synne Letrud. Maria gikk inn til 7. plass og Synne til 5.plass. Disse ligger nå på hhv. 3. og 7. plass i cupen.

I gutter 13 startet Laurits og John Stokkevåg Eide. Laurits, med 1 runde på første skyting og fult hus på andre, gikk inn til 3. plass i sin klasse og får med den skyting beholde skyttertrøyta også til neste cup-renn. John fikk 4 runder på først skyting, men kun 1 runde på andre. Med godt langrenn gikk han inn til 9. plass. Laurtis og John ligger nå på hhv. 2. og 6. plass i sammenlagtlisten Exel-cup.

SammenlagtlisteJ12 SammenlagtlisteJG13 Resultat_KM_Normal Resultat_Excelcup


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.