Klubbmesterskap i skiskyting tirsdag 14.mars - med resultater

Postet av Tormod Skilag - Skiskyting den 12. Mar 2017Årets klubbmesterskap ble vel gjennomført, selv om det blåste ganske friskt! Likevel ble det veldig bra skyting.

Pokaler og premier deles ut på klubbkvelden.

Offisielle resultater: Resultat


IMGP9547.JPG

Klubbmesterskapet i skiskyting arrangeres tirsdag kveld på Gålå skiskytterstadion.

Rennstart kl. 18.30

Innskyting fra kl. 18.00

Startkontingent kr. 50 betales via mCash eller kontant ved uthenting av startnummer.


Påmelding innen tirsdag kl. 15.00 til ingrid.myhre@online.no eller 90 13 86 99

Servering på Skistugu etter rennet.

Resultater
Tormodløpere deltar i Hovedlandsrennet i skiskyting til helga

Postet av Tormod Skilag - Skiskyting den 23. Feb 2017

John, Laurits, Sofie og Synne er deltagere fra Tormod, og skal alle delta i 15-årsklassa. I tillegg skulle Maria deltatt, men på grunn av skade, måtte hun melde forfall. I stedet stiller hun opp som støtteapparat!

Fredag er det normalprogram for både jentene og guttene, der guttene skal gå 7,5 km og jentene skal gå 6 km. Lørdag er det sprint, med 5 km for guttene og 4 km for jentene. I disse klassene er det to skytinger . Søndag er det mulighet for stafett.

Tormod er en liten skiskytterklubb, men det har vært deltagelse på alle renn i kretsen i vinter. Det er flere år siden det har vært deltagere i hovedlandsrennet fra Tormod, så dette gleder vi oss til

Lykke til!

For de som vil følge med, ligger startlistene her.
Østlandsmesterskap skiskyting 2017

Postet av Tormod Skilag - Skiskyting den 12. Feb 2017

På lørdagens normalprogram stilte både Synne, Laurits og John til start i 15 årsklassen. Synne startet først av våre og gikk inn til en 17. plass i sin klasse med 7 tillegg (3-4). Laurits fikk kun ett tillegg (1-0) og gikk inn til 16. plass. John gikk meget godt i sporet, men fikk 4 tillegg (2-2) og ble nr. 18.

På søndagens sprint stilte bare Laurits og John til start. John gikk først ut. På første serien mistet han sitt første skudd og bommet på siste og det ble dermed to runder på første serien. Men på andre serien fikk han fullt hus og med meget god fart i sporet gikk han inn til en hederlig 14. plass.

Laurits imponerte stort med skytingen i dag og fikk fullt hus på begge seriene (0-0) Med slik prestasjon på skytingen og solid innsats i løypa ble det en meget god 10. på Laurits i årets Østlandsmesterskap.

Nå er det bare 10 dager igjen til Hovedlandsrennet i Meråker og med forma som våre løpere viser nå så ser vi fram til det!

Resultat Normal ØM 2017

Resultat Sprint ØM 2017
Gode resultater i helgens Kvalfoss-sprint i Holmenkollen!

Postet av Tormod Skilag - Skiskyting den 6. Feb 2017

Kvalfossprinten arrangeres i Holmenkollen over to dager, og er for gutter og jenter fra hele landet i klassene 13, 14, 15 og 16 år.

Fra Tormod deltok John og Laurits Stokkevåg Eide.


I lørdagens sprint på 5 km(1,2-0,7-3) ble John nummer 19 med to fulle hus av 84 startende i sin klasse. Laurits ble nummer 35 med to strafferunder.


I søndagens normalprogram 7 km(2,8-1,2-3) ble resultatet snudd på hodet for våre Tormodløpere. Da var det Laurits som skjøt to fulle hus og fikk en fin 11. plass. Denne gang fikk John en 31. plass med tre bom og dermed tilleggstid. Her var det 80 startende.

Skiskytterrennene ble sendt live på nettet, så den som ikke var i Holmenkollen også kunne følge med.


Resultater kan sees her


KM Fellesstart - Snauhaugen

Postet av Tormod Skilag - Skiskyting den 22. Jan 2017


I skiskyting er det ei klasse for 10år og yngre som er 'nybegynnerklasse'. Men fra 11 år er det full konkurranse og det innebærer også fellesstart. I J15 stilte Synne Letrud og i G15 stilte Laurits og John Stokkevåg Eide.

Ut fra start tok Vegard Thon fra Østre Slidre oppskriftsmessig ledelsen i ensom majestet i G15. Guttene går 3x2km med 2 skytinger. Inn til første skyting kom Thon først inn, men resten av feltet samlet bare 100m bak. Thon pådrar seg ei runde og mister dermed ledelsen til Tobias Alm som får fullt hus. John får også bare ei runde og kommer dermed ut i 'andre' gruppe med løpere. Laurits får to runder og går ut ca 20 sek etter John. Guttene holder posisjonene sine på mellomrunden og det er klart for andre og avgjørende skyting. Her fyller Alme igjen og Thon får 2 runder, dermed er det tilnærmet avgjort om gull og sølv. John kommer inn med ei gruppe på 3 løpere der alle får 2 runder og de er klare for et rotterace på siste runden. Her holder John andreplassen sin og disse tre går også nesten inn bronseplassen, men mangler 4 sekunder. John blir nr. 4 og Laurits nr. 7 i årets KM for Oppland.

J15 går 2-1-2km med to skytinger. Her tok Eivor Melbybråten ledelsen og når ho får kun ei runde sammenlagt, 1-0, så er det ingen av de andre som klarer å tukte henne nå for tiden i langrennssporet. Synne startet veldig bra med fullt hus på første skyting, men i dag fungerte rett og slett ikke kroppen. Ho måtte avbryte ut i mellomrunden. Slik skjer og jeg vet at Synne kommer sterkere tilbake.

Resultat KM-fellesstart