Sesongen 2018/2019

Postet av Tormod Skilag - Ski den 31. Des 2018


Noen ord på årets siste dag.Skisesong er godt i gang for de aller fleste av oss. I GÅLÅ CUP'en er allerede 2 renn avholdt. Det første rennet ble gjennomført på Lillehammer, og renn nr 2 ble avholdt i dag på Beitostølen. Denne cupen er for gutter og jenter på 15 og 16 år.

I denne cupen har Tormod Skilag med 3 løpere. Andreas og Eskil i G16 og Ida Kristine i J16. Alle 3 har hatt en kjempestart på året. Både Andreas og Ida ligger nå som nr 2 i sine klasser :)

Marie Slåen har i år tatt steget opp i juniorklassen. Hun debuterer i NC Jr for første gang neste helg. Hun startet også på WANG toppidrett nå i høst. Det skal bli gøy å følge Marie utover vinteren. Vi ønsker lykke til med satsingen.

Årets GD cup for gutter og jenter i alderen 11-14 år starter neste helg på Skeikampen. Flere av våre løpere har allerede vært i aksjon på lokale kretsrenn og basert på resultater herfra kan årets GD cup bli svært interessant. 

I G11 har vi fått opp en god gjeng på 5 løpere som har hevdet seg meget bra de 2-3 siste årene i kretsrenn. Dette er Håvard Wadahl, Sigurd Wistad, Håvard Berget Moen, Åsmund Tarud og Simen Andersstuen. Vi ønsker alle sammen lykke til som debutanter i årets GD-cup.

Pr dd har jeg oversikt på følgende løpere fra Tormod skilag i de andre klassene:

G12: Magnus Ringlund og Even Tarud

G13: Marcus Berget Moen

G14: Markus Bryan Grøthe

J14: Åsne Sletten og Vilde Tarud


Her finner dere oversikt på renn og treninger utover vinteren. Når det gjelder karusellrenn kommer jeg tilbake med en korrekt oversikt på dette når fellesrennene på Gålå er avklart

Rennoversikt sesongen 2018-2019.xlsx

Jeg vil med dette ønske alle sammen et riktig GODT NYTTÅR!

Kim Erik

Oppmann skigruppa


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.