KM Fellesstart - Snauhaugen

Postet av Tormod Skilag - Skiskyting den 22. Jan 2017


I skiskyting er det ei klasse for 10år og yngre som er 'nybegynnerklasse'. Men fra 11 år er det full konkurranse og det innebærer også fellesstart. I J15 stilte Synne Letrud og i G15 stilte Laurits og John Stokkevåg Eide.

Ut fra start tok Vegard Thon fra Østre Slidre oppskriftsmessig ledelsen i ensom majestet i G15. Guttene går 3x2km med 2 skytinger. Inn til første skyting kom Thon først inn, men resten av feltet samlet bare 100m bak. Thon pådrar seg ei runde og mister dermed ledelsen til Tobias Alm som får fullt hus. John får også bare ei runde og kommer dermed ut i 'andre' gruppe med løpere. Laurits får to runder og går ut ca 20 sek etter John. Guttene holder posisjonene sine på mellomrunden og det er klart for andre og avgjørende skyting. Her fyller Alme igjen og Thon får 2 runder, dermed er det tilnærmet avgjort om gull og sølv. John kommer inn med ei gruppe på 3 løpere der alle får 2 runder og de er klare for et rotterace på siste runden. Her holder John andreplassen sin og disse tre går også nesten inn bronseplassen, men mangler 4 sekunder. John blir nr. 4 og Laurits nr. 7 i årets KM for Oppland.

J15 går 2-1-2km med to skytinger. Her tok Eivor Melbybråten ledelsen og når ho får kun ei runde sammenlagt, 1-0, så er det ingen av de andre som klarer å tukte henne nå for tiden i langrennssporet. Synne startet veldig bra med fullt hus på første skyting, men i dag fungerte rett og slett ikke kroppen. Ho måtte avbryte ut i mellomrunden. Slik skjer og jeg vet at Synne kommer sterkere tilbake.

Resultat KM-fellesstart


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.