Snauhaugsprinten-Gullsportcup

Postet av Tormod Skilag - Skiskyting den 21. Jan 2017


Synne Letrud, John Stokkevåg Eide og Laurits Stokkevåg Eide hadde tatt turen til Dokka for å delta på de 5. rennet i cupen. I dag var det fenomenale forhold. -2 grader, kald snø og topp skyteforhold! Innskytinga gikk topp for alle tre og vi gledet oss til start.

Synne gikk først ut av vår. Og med hele 4 treff på første skyting så lå ho veldig godt an ut på mellomrunden. På andre skyting ble nok spenninga litt for stor og ho pådro seg 4 runder. Men Synne gikk et veldig bra renn i dag og i dag viste Synne litt av det ho kan, slik ho presterer på trening. Når det blir klaff på begge skytingene i konkurranse blir dette veldig gøy:-)

I G15 gikk Laurits først ut og med kun en runde på hver skyting visste vi at dette ville bli ei bra plassering. Laurits holdt oppe farten også på siste runden og det holdt til en 5. plass i mål.

John startet sist av vår. Han pådro seg 2 runder på første skyting, men hadde 'konkurrentkompis' Lars fra Østre Toten foran seg og innen synsrekkevidde slik at de to strafferundene gikk veldig fort:-) Når han da tar 5 rett ned på siste skyting og går ut sammen med to jevne konkurrenter i sporet på siste runden ble det et skikkelig race og stor fart.

John fikk med dette beste plassering blant våre i dag på en 4. plass i G15.

I morgen er det fellesstart så da tar vi turen til Dokka igjen, vi gleder oss:-)

Resultater Snauhaugsprinten


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.