KM-Sølv til Laurits

Postet av Jan Petter Eide den 22. Feb 2016

På helgens KM Normalprogram G14 på Dokka så ble det sølv til Laurits Stokkevåg Eide!

I helga var det mange aktiviteter så 'skifolket' måtte velge litt. Dette medførte at Tormod fikk stilt med bare to av sine skiskyttere på Østlandsmesterskapet og KM. Men disse gjorde det bra!

Etter en dag med virkelig utfordrende værforhold på Dombås lørdag, Østlandsmesterskap, så var det klart for KM Normalprogram med Exel-cup på Snauhaugen ved Dokka søndag. Her var været slik en vinterdag skal være, sol og nysnø!

Laurits gikk ut som nr. 2 i klasse og med 3 treff på første skyting så la han et godt grunnlag for ei god plassering. Med hele 4 treff på andre skyting så ble sølvmedaljen sikret.

John var uheldig og rotet litt med skiveplassering på først skyting, noe som var nok til at konsentrasjonen sviktet litt og det ble bare 1 treff. Han hadde da en jobb å gjøre. Og med stor fart i sporet, rask serie med 4 treff på siste skyting så holdt det til en god 4. plass til slutt.

Lørdag var begge på Østlandsmesterskapet på Dombås der det ble hhv. 5. og 14. plass.

Onsdag arrangere Tretten Skiskytterklubb karusellrenn og der vil resten av skiskyttergruppa også bli med. Det skal bli gøy!

RESULTAT KM NORMALPROGRAM

RESULTAT ØSTLANDSMESTERSKAP SPRINT


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.