Tormod Skilag - Orientering

Tormod Skilag - Orientering

Sesongavslutning Orientering

Postet av Tormod Skilag - Orientering den 26. Nov 2019

Det var ikkje mange som fant vegen til Høgmolykkja og premieutdeling etter O-sesogen sist laurdag. Men dei som kom  ( 5 vaksne og 2 barn) fekk kaffe / gløgg og pepperkaker.  I tillegg fekk dei sine diplomer og premier.

Nå har eg masse diplomer og premier som ikkje er utlevert, men prøver i løpet av uka å få putta desse i postkasser rundt omkring. 

Alle barn som leverte inn kort skal ha diplom, og evt merker.  

Vaksne skal ha sine velfortjente merker og plaketter. 13 stk hadde klypt alle 55 poster i år. Blant desse vart det trekt ein liten "ekstra sak"

69 stk har levert inn klyppekort. Det var trekt 2 gavekort a kr 500 blant alle desse: Vinnere vart Kari Vaterland og Aud Byrløkken

Det var egen trekning blant barna, 27 stk totalt og vinnere vart Mia Haugen Bergheim,Petter Johansen Myren, Ola Nybakken og Ingrid Nybakken. Desse fekk gavekort på 300,. kr.

Vi deler ut " Tormod's Tur-O pris  ". Blant barna.  Denne prisen vart oppretta i 2017 .    Det er ein pokal med inskripsjon som du får " til odel og eige"          Statutter er at du har vist stor iver og interesse for tur-O.         I år gjekk prisen til Magnus Lillebråten.  Gratulere !! Han har vore ivrig deltaker i mange år. 

Premiering av deltakere i Dølakarusellen: Blant dei som har deltatt på 7 løp eller meire i løpet av sesongen blir med på trekning av gavekort kr 500.  Vinner i år er Bjørn Haugen.

Takk for ein aktiv sesong, og takk til alle hjelpere.

0 Kommentar

Premieutdeling for O-gruppa

Postet av Tormod Skilag - Orientering den 21. Nov 2019

Vinteren har festa grepet og det er på tide å setja punktum for O-sesongen. 

Det blir utdeling av merker,plaketter og diplomer fra Tur-orienteringen + trekning av 2 gavekort a kr 500 blant alle som har levert inn klyppekort etter årets sesong. 

Blant barn som har levert kort blir det egen trekning av gavekort. 

For 2 år sidan oppretta vi " Tormod's tur-o pris".  Prisen går til barn som har vist stor iver og interesse for TUR-O.  

 Ola Gjerdingen vant i 2017, Magnus Ringlund i 2018.  Det blir spennande kem som får prisen i 2019 !!

Og for alle som deltok på minst 7 løp i Dølakarusellen blir det trekning av gavekort kr 500. Litten trøstepremie til den som har mindre enn 7

Vi gjer det enkelt ( slik vi gjorde i fjor).   

Møt opp på Høgmolykkja, på grillplassen laurdag 23.nov  mellom  kl 12 og 14.

Vi fyrer opp bålet og serverer gløgg/kaffe og pepperkaker. Kle deg godt. Ta gjerne med akebrett. Fine forhold for aking nå 

( Bilde: Ukens post til Kvitskriuprestein)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline