Sesongens skiskyttertreninger starter opp igjen torsdag 22.10.15 kl. 18.00 i skiskytteranlegget.

Er det noen av klubbens medlemmer over ti år som har lyst til å begynne med skiskyting, ta kontakt med lagleder Ingrid Myhre.

Klubben har åtte rettrekkergevær og fire laservåpen til utlån for klubbens medlemmer.

Velkommen til en ny sesong i skiskyttersporet!

Bilder og resultater klubbrenn i skiskyting

Postet av Tormod Skilag - Skiskyting den 11. Mar 2015

Det var åtte startende på klubbrennet i kveld, som er hele gruppens aktive løpere!

Det er prestisje å vinne et klubbmesterskap, da det er pokal til vinneren. Og den blir til odel og eie når den er vunnet tre ganger.
Det var gode forhold på standplass, men litt tunge forhold i løypa, som nok gjorde sitt til at det ble noe varierende skyting. All ære til Vidar som kjørte løypa for oss, traseen var fin, men mildværet kan ingen gjøre noe med.

Rennet gikk i sprint med strafferunder.

Etter rennet var det servering av grillpølse, vafler og kaker, som seg hør og bør på et klubbrenn.

Takk til publikum, løpere og hjelpere for en trivelig kveld!

Resultat klubbmesterskap skiskyting

Pokalene deles ut på klubbkvelden 10. april.

Innskyting

Grillmester'n

Før start

Program klubbmesterskap i skiskyting tirsdag 10. mars

Postet av Tormod Skilag - Skiskyting den 8. Mar 2015

Program

Tormod skilag inviterer til klubbmeterskap i skiskyting i Taarudstugu skiskytteranlegg tirsdag 10. mars kl. 18.30.

Påmelding fra kl. 18.00.

Startkontingent kr. 50,- betales ved påmelding.

Rennet går i sprint med strafferunder.

Scooteren går fra tidtakerbua kl. 17.45.

Velkommen!

Ikke av de største klubbene innen skiskyting, men Tormod er godt representert med leder- og skyte trøye!

Postet av Tormod Skilag - Skiskyting den 16. Feb 2015

På helgens skiskytter renn, KM lørdag og Exelcup søndag, gjorde Tormod løperne det meget bra. Etter lørdagens KM normalprogram (tillegg) var det søndag klart for 2. rennet i årets Exelcup som var sprint (strafferunder). Etter første renn, som var på Beitostølen, ledet Mathea J12 og får dermed starte med gul ledertrøye. Laurits går med rødprikket trøye som viser at han til nå er beste skytter i sin klasse.
Mathea, med fult hus på først og kun ei runde på andre skyting, gikk inn til 2. plass i sin klasse. Ho beholder da sin ledelse i cupen med delt førsteplass sammenlagt.

I jenter 13 startet Maria Røssummoen og Synne Letrud. Maria gikk inn til 7. plass og Synne til 5.plass. Disse ligger nå på hhv. 3. og 7. plass i cupen.

I gutter 13 startet Laurits og John Stokkevåg Eide. Laurits, med 1 runde på første skyting og fult hus på andre, gikk inn til 3. plass i sin klasse og får med den skyting beholde skyttertrøyta også til neste cup-renn. John fikk 4 runder på først skyting, men kun 1 runde på andre. Med godt langrenn gikk han inn til 9. plass. Laurtis og John ligger nå på hhv. 2. og 6. plass i sammenlagtlisten Exel-cup.

SammenlagtlisteJ12 SammenlagtlisteJG13 Resultat_KM_Normal Resultat_Excelcup

Gode resultater i KM Normal skiskyting!

Postet av Tormod Skilag - Skiskyting den 15. Feb 2015

Fire skiskytter deltok lørdag i KM skiskyting normalprogram på Snauhaug stadion, Dokka, med meget gode resultater.

Mathea ble nr 2 i kl J12, Maria nr 6 i J13, Laurits nr 5 og Jon nr 9 i G13.
Gratulerer med god innsats!

Bendit Skiskytterfestival Kvalfoss-sprinten i Holmenkollen

Postet av Tormod Skilag - Skiskyting den 3. Feb 2015

I helga deltok Jon og Laurits i Bendit Skiskytterfestival Kvalfoss-sprinten som ble arrangert i Holmenkollen.

Lørdag var det sprint og søndag normalprogram.
Guttene hadde gode resultater begge dagene, der det var ca 80-90 påmeldte i deres klasse begge dagene. Lørdag ble Jon nr. 34 og Laurits nr. 42, søndag ble plasseringene hhv nr. 25 og nr. 59.
Bra innsats!

Se livesending av løpene her, og resultater lørdag og søndag

Bendit Skiskytterfestival arrangeres for klassene 13-16 år og det er fem festivaler i året, der en er med rulleski. Deltakerne er fra hele landet.

Liatoppen skiskytterfestival: Påmelding fra 27. januar kl. 10.00

Postet av Tormod Skilag - Skiskyting den 26. Jan 2015

Liatoppen skiskytterfestival arrangeres i Ål 10.-12. april 2015.

Informasjon om festivalen ligger her.

Dette er en populær festival, så det gjelder å melde på rask!

Tormodskiskyttere i LM Midt-Norge i helga

LM Midt-Norge ble arrangert på Oppdal skistadion av Oppdal IL 24.-25. januar, og tre skiskyttere fra Tormod deltok på søndagens sprint.

På grunn av kulde, ble sprinten søndag utsatt en time, men det ble likevel et vellykket arrangement. Maria, Mathea og Sofie gjorde sine løp bra, og kan vise til gode resultater i sine klasser.