Info fra O-gruppa

Postet av Tormod Skilag den 17. Aug 2021

På tide med litt info fra O-gruppa. Her er bilde fra treningsløpet ved Langtjønn 11.aug. Nokre er kommet i mål og nyter kaffen, andre er på tur inn . Ole og Jon Håvard i ivrig diskusjon om vegvalg og evt bommerter.

Nå står det att 3 løp. Lomsetra, Kvamsfjellet og Gålå. Oppfordrer all til å møte opp for ei god treningsøkt. Vi har alle godt av å øve på bruk av kart og kompass. Det er på onsdager kl 18. Siste løpet på Gålå starter kl 17.. ( kan bli mørkt )

På programmet  har vi hatt12 treningsløp. "Myggklasken"  ( ved Melingen ) som gjekk 17.juli hadde 108 på start. Det er vi veldig godt tilfreds med. Folk fra heile landet la ferien i området og vårt arrangement. ( litt penger i kassa vart det også)  Ellers er frammøte på +/-  15 stk

Vedr Turorientering så går vi nå inn i siste mnd. Postane står ute til 19.sept. Du har enda god til til å besøke poster du manglar. 

Vi har ikkje gløymt FINN FRAM dagen. Det blir i begynnelsen av sept med startplass ved Badstugu  ( Info kjem etter kvart )  Dette er eit enkelt O-opplegg som passer for den yngste garde, men også for den som vil lære litt om bruk av kart og kompass..... Da møtes vi der da .....kanskje. Velkommen