VM på nytt kart oppå Åsom

Postet av Tormod Skilag den 18. Aug 2019

VM avslutning på Åsom 18.aug !!

Ja, nesten da...

Her var det løpere fra Norge, Sveits, Ringebu, Rudsbygd, Dovre og Vinstra.   Alle hadde fått med seg at ankermannen til Norge på herrestafetten i går bomma på poster. Så sjøl den proffe kan misse, og da er det liksom ikkje så alvorleg farleg om vi amatører går på ein sleiv i ny og ne heller.

Det var sol og fint vær når 30 stk stilte til start for å innvie  nytt kart. ( Gamle Breistulvegen) Det er Per Aasen som har utarbeidd nytt kart som vi skulle teste ut i dag. Han har lagt 3 løyper, 4.8 km 3.4 km og 1 km.   Ekstra gledeleg at det var 7 rekrutter med følge på start.

Dei aller fleste fant alle postane, og nykartet får absolutt "godkjent"

Ein stor takk til Solveig Aasen som stilte opp med  Verdens-beste, smultringer, sjokoladekake,saft og kaffe. Det falt i smak hos alle. 

Ja,ja, om dette ikkje var VM, så var det iallefall eit topp triveleg løp. Og veldig artig at så mange stilte opp. Nå var dette søndagsløp, så kanskje det er vegen å gå for å auke antall deltakere på løp.

Resultatet ligg på Eventor.orientering.no ( Eventor terminliste)

Neste løp er onsdag 21.aug. Kart Lomsetra





Haustprogram

Postet av Tormod Skilag den 17. Aug 2019

Tida flyg. Skulen skal starte. Ferien er over. Det betyr at O-gruppa også starter opp att med løp nå .

Neste O-løp er søndag 18.aug.Start kl 13. Kart: Gamle Breistulvegen. Kartet er nytt. Per Aasen har tatt arbeidet med utarbeiding av kartet .   Håper mange finn vegen hit. Det er merka frå Åsvegen ( tar av fra Skåbuvegen)   Det har vore svært lite oppmøte på våre O-løp i sommer, derfor prøver vi nå med eit løp på søndag.  Kanskje det vil passe bedre i ein travel kvardag.

Videre løp i haust er: 21.aug: Lomsetra kl 18  / 4.sept:Skårslåhaugen.Obs kl 17  /   11.sept: Strussberg kl 17

Tur-O "går sin gang". Postane står ute 1 mnd til.  Så du har enda  god tid. I programmet står det at postane står ute til 10.sept. Tenkjer vi drøyer til 15.sept.  Fra og med 16 starter arbeidet med å plukke dei nn att.

Ukens post. Det har vore 6 fellesturer. Avslutningen er søndag 25.aug. Avreise fra Vinstrahallen kl 12. Turmålet er Kvitskriuprestein og Reiret. På turen blir det trekning av gavekort  mm. . Ta med kaffe/drikke/mat.

Takk til alle som sender bilder.  Skal legge dei ut her etter kvart....

Da sees vi på O-løp søndag fk.  Minner om at det er rekruttløyper.

( Bildet er fra post 29.  Fellestur 13.aug )



Fellestur til Ukens post

Postet av Tormod Skilag den 4. Aug 2019

Fellestur til Gålå 30 juli samla 8 stk. Ruskevær og ferietid er kanskje grunn til lite frammøte. Men uansett så hadde vi som møtte opp, ein fin tur. Og vi gjekk heile runda og klypte 6 poster. Her ved post 24.

Etterpå drakk vi kaffe og åt niste på skistugu. Takk for turen.

Neste fellestur går til Breistulen, dato 6.august. Bilde frå lavvoen med nydeleg utsikt.