Tormod Skilag - Orientering

Tormod Skilag - Orientering

O-gruppa avslutter sesongen

Postet av Tormod Skilag - Orientering den 27. Nov 2018

Utdeling av merker og diplomer vart desverre forsinka i år.  Men fortvil ikkje. Alle som har levert inn klyppekort for årets Tur-O skal få sine utmerkelser.

Det blir ikkje tradisjonell klubbkveld.

Men vi tenner bål på Høgmolykkja, serverer gløgg og pepperkaker og leverer ut diplomer,merker og plaketter. Og pokal til vinner av " Tormod's tur-o pris". + gavekort

Datoen er 1.desember. Stikk innom mellom kl 12 og 14.

Trekning av gavekort gjer vi på forhånd. Vinner får beskjed.

Velkommen

Haustsesongen

Postet av Tormod Skilag - Orientering den 6. Aug 2018

Etter løpet på Tunebuhaugen 20.juni. Ivrig diskusjon om vegvalg .  

Vi har så vidt starta på august, og det betyr at vi dreg i gang att med litt O-program. Vil tru at mange har benytta finværet til turer i skog og mark for å klyppe poster. Det er enda masse tid til postplukking. Heilt til 10-15.sept. Da starter elgjakta og postane må fjernes.

Men før den tid har vi fellestur til Skårslåhaugen (7.aug) Åkroken og Furuli ( 14.aug), Jørgenbue (21.aug). Avslutning ved Ramstjønn 26.aug (søndag , avreise kl 11)

Vi har att mange O-løp, fyrst ut er det på Lomsetra den 15.aug. Vil berre minne om at det er enkel løype for nybegynnere i tillegg til litt meir utfordring for " viderekomne"

Det har vore stille med innslag på heimesida i sommer, greitt å ha litt feire også.

Men vi har ikkje hatt heilt ferie fra aktiviteter, O-karusellen har gått sin gang med løp kvar onsdag til og med 4.juli.

Det løpet som dreg mest løpere er uten tvil Heidalsdilten og Myggklasken, med hhv 90 og 85 på start. Datoen var 13. og 14.juli. Det er utruleg artig å arrangere når så mange stiller opp. Mange o-interesserte familier planlegg ferien sin etter plasser der det er løp. Ekstra artig når bl.a "gamle"O-løpere som Øystein Weltzien legg turen til våre kanter. Og vi blir mektig imponert over vinnertida til Svenske Marus Millegård... 6 km på 34.44. Nr 2 var Njål E Melby på 39.34... Ikkje verst det heller.

Frå samlingsplass ved Melingen 15.juli
Eventyrleg O-helg

Postet av Tormod Skilag - Orientering den 2. Jul 2018

I O-forbundet si terminliste (Eventor) reklamerer vi med " Eventyrleg O-helg".

Det er helga 13,14. og 15.juli. Det er lagt 3 løp som lett kan kombineres . Arrangør er Heidal, Tormod og Wing.

13.juli starter vi med Heidalsdilten, Kart Brurusten, mrk fra rv 257 på Leirflaten. Start kl 17

14.juli held vi fram med Myggklasken. Kart Bøneslia. Mrk frå Lalm og Bjølstadmo. Start kl 17

15.juli er nykommeren Moskusspretten. På Dovrefjell,ved Fokstugu.  Start kl 12

Før om åra har vi hatt Raphamnløpet i tilknytnning til denne helga. Men pga veteran O-VM i Danmark er dette løpet flytta til 29.juli

For dei som er interesserte kan du lesa meir om desse løpa på EVENTOR. Her kan du også melde deg på.  Kan også melde deg på ved start

For Tormod sin del så er det vi som er arrangør for Myggklasken. I fjor hadde vi ca 100 på start. Da er det artig å arrangere. Mange O-interesserte legg ferien til plasser der det er løp. Og når vi har ei  heil helg med løp som vi samarbeider om , ja da er det heilt topp .

Så håper vi riktig mange finn vegen mot Heidal, Vågå og Dovre. Må berre minne om at det alltid er lette løyper for nybegynnere. Info fra O-gruppa

Postet av Tormod Skilag - Orientering den 30. Apr 2018

Arkivbilde.

Vintersesongen er avslutta, Vinter-O-kassene blir tatt ned.Håper dei som besøkte postane hadde mange fine turer i djupsnøen.

Gate -O-løpa held fram.  1.mai blir det ikkje løp. Men 8. mai treffes vi på Dokkalykkja.Start kl 18.  Videre  blir det avslutniing den 15.mai med samling/start/mål på Høgmolykkja. Dette blir samtidig FINN FRAM dagen. Servering /grilling /premieutdeling. Kanskje vi har litt ekstra program på lur..

Karusellen ( Dølakarusellen) starter 9.mai med løp på Kjønås, Ringebu. Sjå terminlista "oppe til høgre " her på heimesida. 2.løpet blir arrangert samtidig med FinnFram dagen.  Det er totalt 18 løp i år. 9 av løpa blir arrangert på Tormod sine kart og 1 på Kvam. (Sorperoa,Vinstra, Lomsetra, Tunebuhaugen, Skårslåhaugen ) Det er alltid løyper som er tilpassa nybegynnere.  Dette er typisk familieaktivitet, håper du som var med på gate-o-løp vil møte opp også på desse arr.

Tur-orienteringen: Vi er i rute vedr. planlegging. Men det vil ta litt tid før vi får postane ut i terrenget. Det blir lagt ut beskjed på heimesida så fort det er klart Vårslepp i Sorperoa

Postet av Tormod Skilag - Orientering den 18. Apr 2018

Tør påsta at dette er "vårens vakraste eventyr". 49 barn og vaksne fylte gatene i Sorperoa tysdag kveld med eit mål for auga: Å finne 11 poster som var plassert rundt omkring i gatene. I kveld var det fint å bruke sykkel, og det var det mange som benytta seg av.

Når Heribert "tagga" Nord-Sør- pil på asfalten så var det ikkje råd å gå seg bort.  Saft,frukt og kaffe gjorde godt etter løpet.  Sol og varmt var det også. Ein herleg kveld 

Neste gong, 24.april, er samlingsplassen på Barhaug. 


Levert av IdrettenOnline