Hånåhoppløpet avlyses!

Postet av Tormod Skilag den 22. Okt 2021

Vi må dessverre avlyse årets Hånåhoppløp på grunn av føret. Det ligger mye snø/is i løypa og vi ser det ikke som forsvarlig å gjennomføre årets løp. I år ble løpet planlagt gjennomført senere enn vanlig på grunn av flytting av andre løp/aktiviteter til høstsesongen. 

Vi beklager sterkt, men håper å se mange store og små på andre aktiviteter i regi av Tormod skilag gjennom vinteren og på Fronstrippelen til neste år.


0 Kommentar

Informasjon om allidrett og ski

Postet av Tormod Skilag den 6. Okt 2021
SKITRENING MIDTDALEN HØSTEN 2021.
Hei, vi starter så smått opp igjen med felles Midtdalstrening for 11 år og eldre. Etter høstferien blir det fast trening på Harpefoss der Edvard G. Kjørstad blir hovedtrener og klubbene bytter på ansvar som hjelpetrener. På Harpefoss blir det både utetrening og trening inne i hallen. Det blir fokus på styrke, koordinasjon og hurtighet. Det er fint om alle som mottar melding gir beskjed om de ønsker å være med i høst eller ikke slik at vi får rydda listene. Det er også fritt frem til å invitere andre.
De som er interessert i å være med på dette kan kontakte: @Hans Christian Elstad eller Edvard Granskogen Kjørstad.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline