Gålårennet - AVLYST

Postet av Tormod Skilag den 6. Des 2020

Gålårennet er dessverre avlyst grunnet fornget arrangementsforbud i Sør-Fron kommune.


INNBYDELSE GÅLÅRENNET 10/1-21

 

Tormod Skilag ønsker  velkommen til Gålårennet på Gålå skistadion 10/1 kl1000 Rennet arrangeres i friteknikk. Det vil være sonerenn for 8-10 år, kretsrenn for 13-senior. Rennet inngår i Mosetertoppen cup for 15-16 år. Vi åpner for løpere fra Oppland skikrets m. muliget også for løpere som bor /studerer i kretsen

Påmelding via Minidrett med påmeldingsfrist søndag 3/1 kl.2359. Trekning av startlister skjer torsdag ettermiddag/kveld og vil da bli lagt ut på www.tormodskilag.no. Pga planlegging med kohorter tar vi ikke etteranmeldinger og ved påmelding gjelder førstemann til mølla.. Rennkontor åpnes kl. 08.00. Rennkontoret er bare å treffe på tlf. Parkeringsavgift er kr. 50 og må betales med vipps, vi tar ikke kontanter eller kort.

 

Vi følger gjeldende smittevernregler derfor blir det ikke kiosk/kafe eller garderober.

Rennet gjennomøres i 2 puljer/ kohorter. Kohort 1 gjelder løpere fra 15- senior, her har lagene mulighet for 1 leder/foreldre pr. 3 løper. Kohort 2 gjelder løpere fra 8- 14 år, her har lagene mulighet for 1 leder/ foreldre pr. 2 løper for 13-14 år gjelder 3 løpere pr. Leder/foreldre. Startlister og tidspkt for innslip på stadion blir lagt ut senest tors 7/1 på kvelden. Startnummer blir delt ut når du kommer på stadion, gjelder som inngangsbillett. Det blir også v .ankomst delt ut startnummer til de som er påmeldt som ledere /foreldre. Er du ikke påmeldt her slippepr du ikke inn i stadionområdet. Vi oppfordrer dere til il å holde dere hjemme ved sjukdom, holde minimum 1 metersregelen og å gjøre besøket på stadion denne gangen så kort som mulig.Det er ikke muliget for samme person å komme inn i begge kohortene og dette gjelder både løpere7ledre/ foreldre.

Klasser og distanser: 

J8-J10 J11-J12 J13-J14 J15-J16 J17-KS
 

1 km 2km 3km 5km 5km 5km 5km 

G8-G10
G11-G12
G13-G14
G15-G16
G17-MS
 

1 km 2 km 3 km 5 km 

10 km 

Startkontingent standard satser pr. renn: 130 kr (8-16 år), 150 kr (junior), 170 kr (senior).  

Startkontingent betales etter rennet. Tormod skilag   sender faktura klubbvis.
 Ved avlysning av rennet vil inntil 50 % av startkontingenten bli innkrevet, jfr. NSFs reglement 214.2.4. 

Tidtakingen vil bli gjort med EMIT-brikker og alle deltakere må be


nytte brikke. Brikkeleie kr. 50. For de som ikke har egen brikke, vil disse bli utdelt ved start. Sørg derfor for å være ute i god tid slik at starten kan gå som planlagt. Startintervall 30  sekunder, første start kl. 10 . Vi minner også om at lisensen til Norges Skiforbund må være betalt for å kunne delta i rennet. De som ikke har lisens vil få startnekt. 

Det gjøres oppmerksom på at løpere ikke har anledning til å starte i eldre klasser enn den aldersklassen de tilhører. Konsekvensen vil være startnekt eller disking. 

Premieutdeling foregår påskistadion.  Offisielle resultatlister vil bli lagt ut på rennets hjemmeside tormodskilag.no,  og på www.langrenn.com så snart som mulig etter rennet. 

 

Velkommen!

Hilsen Tormod skilag


Løypekart

0 Kommentar

Innmelding

Postet av Tormod Skilag den 9. Okt 2020

Du kan melde deg inn via denne lenken 

https://medlemskap.nif.no/22192


0 Kommentar

TORMOSPRISEN

Postet av Tormod Skilag den 4. Jul 2020

Tormodprisen deles ut på årsmøte til medlemmer som har gjort en særdeles god innsats for laget. Det er ikke hvert år prisen har vært utdelt, som første gang ble utdelt i 1986.

Årets vinnere har i mange år hatt styreverv i laget, vært delaktige i annet arbeid i Tormod, i tillegg til at de har stilt opp på flerfoldige dugnader. De siste årene har de, etter oppdrag fra styret, ryddet i gamle dokumenter og plukket ut det som er verdt å ta vare på. Alt fra protokoller, dugnadslister, startlister osv. er gått gjennom, og det som er verd å ta vare på blir levert til Gudbrandsdalsmusea. De som deltok på årsmøtet fikk en presentasjon om arbeidet av Kari og Anne Kari, og fikk også mulighet for å se på materialet som blir museumsgjenstander. Mange timer er lagt ned i dette arbeidet. Historien om Tormod skilag er også en historie om Sorperoa, så at dette blir godt tatt vare på er verdifullt. Hvor mange visste at Tormod skilag har egen fane? Som takk for dette arbeidet spesielt, og arbeid for Tormod i en mannsalder, vedtok et enstemmig styre å dele ut prisen til disse to medlemmene. De ble utrolig overrasket! Takk for mange års innsats!

Kari Vaterland og Anne Kari Aspeslåen ved fanen til Tormod skilag.

 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline