Resultat Hånåhoppløpet

Postet av Tormod Skilag den 23. Sep 2019

Totalvinnerne Magnus og Marie med hver sin vandrepokal I strålende septembersol var det 17 deltagere til start på årets Hånåhoppløp. Raskest opp var Marie Slåen, etterfulgt av Magnus Ringlund og Simen Andersstuen. Marie har vunnet vandrepokalen til odel og eie tidligere, og har nå napp i nummer to, mens Magnus fikk sitt først napp i vandrepokalen. Alle deltagere fikk t-skjorte til premie, i tillegg fikk seniorvinnerne billett til Oktoberfesten, sko til juniorklassene og gavekort til ungdom. Uttrekkspremie var tre ryggsekker.

Resultat Hånåhoppløpet 21.09.2019.xlsx


Magnus, Simen og Ola


0 Kommentar

Rapport fra ANDELØPET

Postet av Tormod Skilag den 25. Aug 2019

353 gule ender svømte om kapp i Sula laurdag 24.august.  Det var "om og gjer å kåmå fyrst i mål" og dermed sikre premie til heldig kjøper.  

Bilde viser andeflokken på tur til start 

Sula var akkurat passe stor og passe stri. Starten er gått og vi venter spent på kem som kjem fyrst.  Desverre er det ikkje bilde av  elva full av ender, for alle var så opptatt med å heie, at vi gløymde å knipse.

Det var løypevakt som fulgte endene fra start til mål og sørga for at ingen satte seg fast i  stokker og steiner

Det var 5 stk som tok imot ved mål, så det gjekk ordentleg for seg. Det var 10 stk premier. Pengepremier til dei 5 fyrste, og trøstepremier til dei 5 neste.

Vinnere: 1).3000 kr: Glenn Myhrbakken. 2.) 2000 kr: Liv Haugen. 3) 1000 kr: Åse R Øvreness 4) 500 kr Halgeir Wahlquist. 5) 500 kr: Karen Brenden

Trøtepremier:  6. og 7) Sekk: Espen Dahlen og Ånund Sylte. 8. og 9 )Rumpetaske: Anne Karin Hoksvold og Liv Åse Åsmundstad. 10 ) Trekrus: Tove Lillebråten

Eit stort fiskegarn sørga for å fange opp endene, så ingen havna i Laugen


Alle ender er i mål og "slapper av" etter sortering.

Takk til alle hjelpere , takk til alle som kjøpte and, og støtta klubben.  Dette er kjærkomne kroner i klubbkassa. 

Det var salg av kaffe,brus og kaker.  Avviklinga av løpet gjekk etter planen. Været var "på vår side" også. Ei lita regnskur stressa oss til å ha opp teltet, men den ga seg så fort teltet var oppe

Veldig fin plass å ha målgang på, så  takk til Borgny og Bredo for "lån" av Sula og plassen rundt


0 Kommentar

ANDELØP

Postet av Tormod Skilag den 21. Aug 2019

Tormod skilag arrangerer andeløp i Sula  24.august. Starten / Andesleppet er kl 13.

Følg skilting fra "gamle E6", rett nord for Sula.  Det er mulig å kjøpe and helt frem til 10 min før løpet starter. Så siste mulighet vil være ved Sula på løpsdagen.

Premier:

1. 3000 kr

2. 2000 kr

3. 1000 kr

4. 500 kr

5. 500 kr

6. - 10. "gave" premier

Det blir salg av kaffe og kake ved målområdet.

Velkommen til å støtte klubben og et triveleg arrangement.

( OBS.  Har du lyst til å kjøpe and på forhånd, send navn og tlf nr til 98658765.   

Det koster kr 100 pr and.  Beløpet vippses til 118453.   MÅ merkes med Navn og "andeløp" )


0 Kommentar

Bursdag

Postet av Tormod Skilag den 17. Aug 2019

Tormod skilag har hatt bursdag. Det ligg mange gratulasjoner til oss på  facebook.  Tusen takk til alle årvåkne følgere.

Det stemmer at Tormod skilag vart stifta 13.august 1905. Den som stod i spissen var Pål Kluften. Men han hadde mange ivrige medarbeidere ( I jubileumsboka til 75 års dagen er desse nemnt : Olav Larsen, Kristian Grind, Kristian Haugastuen, Ola Stormyren, Ola Løften , og truleg mange fleire.  )

Vi er ikkje så flinke til å markere bursdagen vår. Det har vore feiring ved runde tall, ellers blir dagen forbigått i stillheit...

Det er litt artig å mimre  når ein først "har ordet"

Den første aktiviteten til Tormod var fotball og turn.  Fotballbana var på Dokkalykkja.

Det var arrangert hopprenn i Taarudbakkane, og langrennsarenaen var på forskjellige plasser. ( Grind, ved badstugu, Taarud )

På -70 talet vart det starta med terrengløp og  orientering vart aktuelt,Lysløypa kom. Og Tur-orientering starta opp i 1975.

Badstugu var bygd i 1949. Som kjent måtte den vike når ny E6 kom. Den stod lenge på lagringsplass før den nå har fått ny tomt ved sida av lysløypa.  Badstugu er dermed 70 år i år. Hadde håpa at den ville stå fram i "ny drakt" til bursdagen, men ting tar tid.  Men den blir restaurert og tatt vare på.  Så får vi feire dagen i etterkant  ( det er mange som gjer det) 

Til opplysning så har vi mange jubileumsbøker på lager. Den koster "nesten ingen ting" .

Pr i dag kan Tormod skilag tilby aktiviteter som: Langrenn, hopp, trim, orientering, skiskyting,

( Bildet er av gave vi fekk fra Oppland skikrets til 100 års jubileet )


0 Kommentar

TORMODPRISEN

Postet av Tormod Skilag den 1. Apr 2019


Tormodprisen 2019 gjekk til Atle Kolloen og Per Aasen. Begge to er verdige kandidater. Atle med sin kjempeinnsats siste året i Jordalen.  Per som den trofaste slitar gjennom mange år.

Atle: Forslagsstiller sier det slik :

" Det siste året har det skjedd en formidabel innsats fra mange for å få til de nye hoppbakkene i Jordalen. Dette mest for å skape lokal aktivitet og vi ser allerede mange nye som er kommet, prøvd og opplevd idrettsglede, det er blitt en ny hverdag

For å få til dette er det mange som har bidratt i større og mindre grad, men det har vært en kjernegruppe som mer eller mindre har brukt all mulig tid på dette.  I denne gruppa er Atle Kolloen fra Tormod skilag. Oppvokst på Kvam, bosatt på Vinstra

Han er snekker til vanleg og har brukt alle sin fagkunnskap på å skape et fantastisk anlegg.Han er effektiv og nøyaktig og gir seg ikke før alt er ferdig og perfekt. Han er veldig " selvgående" og når han er på et prosjekt, så veit alle at da blir det gjennomført på best mulig måte.

Har gjort en fenomenal innsats på å skaffe bidrag til anlegget, spesielt i form av tenester og materialer.

Under Hovedlandsrennet hadde han ansvar for tilløpet og sammen med en gjeng  løste dei oppgaven perfekt.  Det har gått med mange dugnadstimer og det er i følge Atle mange som har fortjent både "takk og ære"  ( Så han får dele prisen med familien )" Gratulere så masse fra Tormod skilag

Per: Oppmann takker på denne måten:

" Medlem av orienteringsgruppa,, og har stått på for O-idretten i mange år. Er fast kartsjef , tegner løyper og kopierer kart.  Han er vel på ein måte " født med kompass" i hånda, i og med at familien var aktive O-løpere. Ja mor er faktisk aktiv enda.

Var oppmann for gruppa i mange år. Heldt fram som kartansvarleg etter at han gjekk ut av styret. Den nye oppmann var heilt avhengig av hans kompetanse med O-Cad og karterfaring.

Per er aktivt med på O-løp, deltek både lokalt og reiser også litt rundt, f.eks på KM.  Han er solid til å legge løyper og arrangere løp.  Om det mangler arrangør på eit løp, ja så stiller Per opp og fikser det.  Om ikkje det er nok så pusler han på fritida med å lage nytt kart som vi skal ta i bruk i sommer. Det blir spennende.

Prisen er veldig fortjent."  Gratulere så masse fra Tormod skilag

Bildet er fra Årsmøtet 31.mars 2019

Fra ve. Atle Kolloen , vinner av Tormodprisen.   Så følger 4 stk som går ut av styret:   Even Bekkum,hopp.  Mona Tarud,sekretær.  Torun Kongsli fra valgkomiteen og Lars Wadahl , leder

Innfelt på toppen Per Aasen, vinner av Tormodprisen

Referat frå årsmøtet  kjem seinare.....
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline