Innmelding

Postet av Tormod Skilag den 9. Okt 2020

Du kan melde deg inn via denne lenken 

https://medlemskap.nif.no/22192


0 Kommentar

TORMOSPRISEN

Postet av Tormod Skilag den 4. Jul 2020

Tormodprisen deles ut på årsmøte til medlemmer som har gjort en særdeles god innsats for laget. Det er ikke hvert år prisen har vært utdelt, som første gang ble utdelt i 1986.

Årets vinnere har i mange år hatt styreverv i laget, vært delaktige i annet arbeid i Tormod, i tillegg til at de har stilt opp på flerfoldige dugnader. De siste årene har de, etter oppdrag fra styret, ryddet i gamle dokumenter og plukket ut det som er verdt å ta vare på. Alt fra protokoller, dugnadslister, startlister osv. er gått gjennom, og det som er verd å ta vare på blir levert til Gudbrandsdalsmusea. De som deltok på årsmøtet fikk en presentasjon om arbeidet av Kari og Anne Kari, og fikk også mulighet for å se på materialet som blir museumsgjenstander. Mange timer er lagt ned i dette arbeidet. Historien om Tormod skilag er også en historie om Sorperoa, så at dette blir godt tatt vare på er verdifullt. Hvor mange visste at Tormod skilag har egen fane? Som takk for dette arbeidet spesielt, og arbeid for Tormod i en mannsalder, vedtok et enstemmig styre å dele ut prisen til disse to medlemmene. De ble utrolig overrasket! Takk for mange års innsats!

Kari Vaterland og Anne Kari Aspeslåen ved fanen til Tormod skilag.

 0 Kommentar

Resultat Hånåhoppløpet

Postet av Tormod Skilag den 23. Sep 2019

Totalvinnerne Magnus og Marie med hver sin vandrepokal I strålende septembersol var det 17 deltagere til start på årets Hånåhoppløp. Raskest opp var Marie Slåen, etterfulgt av Magnus Ringlund og Simen Andersstuen. Marie har vunnet vandrepokalen til odel og eie tidligere, og har nå napp i nummer to, mens Magnus fikk sitt først napp i vandrepokalen. Alle deltagere fikk t-skjorte til premie, i tillegg fikk seniorvinnerne billett til Oktoberfesten, sko til juniorklassene og gavekort til ungdom. Uttrekkspremie var tre ryggsekker.

Resultat Hånåhoppløpet 21.09.2019.xlsx


Magnus, Simen og Ola


0 Kommentar

Rapport fra ANDELØPET

Postet av Tormod Skilag den 25. Aug 2019

353 gule ender svømte om kapp i Sula laurdag 24.august.  Det var "om og gjer å kåmå fyrst i mål" og dermed sikre premie til heldig kjøper.  

Bilde viser andeflokken på tur til start 

Sula var akkurat passe stor og passe stri. Starten er gått og vi venter spent på kem som kjem fyrst.  Desverre er det ikkje bilde av  elva full av ender, for alle var så opptatt med å heie, at vi gløymde å knipse.

Det var løypevakt som fulgte endene fra start til mål og sørga for at ingen satte seg fast i  stokker og steiner

Det var 5 stk som tok imot ved mål, så det gjekk ordentleg for seg. Det var 10 stk premier. Pengepremier til dei 5 fyrste, og trøstepremier til dei 5 neste.

Vinnere: 1).3000 kr: Glenn Myhrbakken. 2.) 2000 kr: Liv Haugen. 3) 1000 kr: Åse R Øvreness 4) 500 kr Halgeir Wahlquist. 5) 500 kr: Karen Brenden

Trøtepremier:  6. og 7) Sekk: Espen Dahlen og Ånund Sylte. 8. og 9 )Rumpetaske: Anne Karin Hoksvold og Liv Åse Åsmundstad. 10 ) Trekrus: Tove Lillebråten

Eit stort fiskegarn sørga for å fange opp endene, så ingen havna i Laugen


Alle ender er i mål og "slapper av" etter sortering.

Takk til alle hjelpere , takk til alle som kjøpte and, og støtta klubben.  Dette er kjærkomne kroner i klubbkassa. 

Det var salg av kaffe,brus og kaker.  Avviklinga av løpet gjekk etter planen. Været var "på vår side" også. Ei lita regnskur stressa oss til å ha opp teltet, men den ga seg så fort teltet var oppe

Veldig fin plass å ha målgang på, så  takk til Borgny og Bredo for "lån" av Sula og plassen rundt


0 Kommentar

ANDELØP

Postet av Tormod Skilag den 21. Aug 2019

Tormod skilag arrangerer andeløp i Sula  24.august. Starten / Andesleppet er kl 13.

Følg skilting fra "gamle E6", rett nord for Sula.  Det er mulig å kjøpe and helt frem til 10 min før løpet starter. Så siste mulighet vil være ved Sula på løpsdagen.

Premier:

1. 3000 kr

2. 2000 kr

3. 1000 kr

4. 500 kr

5. 500 kr

6. - 10. "gave" premier

Det blir salg av kaffe og kake ved målområdet.

Velkommen til å støtte klubben og et triveleg arrangement.

( OBS.  Har du lyst til å kjøpe and på forhånd, send navn og tlf nr til 98658765.   

Det koster kr 100 pr and.  Beløpet vippses til 118453.   MÅ merkes med Navn og "andeløp" )


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline